Wij helpen jou innoveren

Business Design &
Innovatie

Veel bedrijven hebben goede ideeën. Maar deze ideeën blijven vaak op de plank liggen. Ze komen er niet aan toe om ze handen en voeten te geven of hebben de expertise niet om ze uit te werken en succesvol in de markt te zetten. Dat is jammer.

Kiemkr8 zorgt ervoor dat bedrijven die broodnodige volgende stap kunnen zetten. Wij helpen hen om hun ideeën te laten groeien. We willen samen met hen hun dromen waar maken. Helpen groeien door innovatie, dat is onze missie.

Titel

Kiemkr8 verkent jouw kansen en uitdagingen in en om jouw bedrijf en leeft zich in, in de beweegredenen van jouw klanten. Dit doen wij door middel van Business Design technieken. Dit leidt tot nieuwe ideeën die beter aansluiten bij wat jouw klanten echt nodig hebben. Daarna werken wij naar nieuwe producten, diensten en verdienmodellen. Wij testen door middel van prototypes de reacties van jouw klanten op jouw nieuwe product of dienst. Vervolgens bestuderen wij de financiële haalbaarheid. Al deze informatie verwerken wij tot een goed doordacht businessplan. Dit kun je gebruiken om financierders en investeerders te overtuigen. Het businessplan geeft richting voor de toekomst.

Het resultaat hiervan is:

Investering en subsidie

De investering in een volledige Business Design en Innovation traject bedraagt ongeveer €10.000,– excl. BTW. Vaak kun je subsidie over het investeringsbedrag terug krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.