Wij helpen jou innoveren

Business Design &
Innovatie

Je hebt een goed idee, maar komt er niet toe om het uit te werken. Je weet niet waar je moet beginnen, is er wel markt voor jouw idee, waar vind je de benodigde financiering en hoe krijg je je organisatie mee? Veel vragen, je hebt een expert nodig.

Je hebt Kiemkr8 nodig!

Samen verkennen we de kansen en uitdagingen in en om jouw bedrijf. Met hulp van Design Thinking methoden in de beweegredenen van jouw klanten en de ontwikkelingen in de markt. 

We maken de aansluiting met wat jouw klanten echt nodig hebben. Daarna werken we naar nieuwe producten, diensten en verdienmodellen. Wij testen door middel van prototypes de reacties van jouw klanten op jouw nieuwe product of dienst. Vervolgens bestuderen wij de financiële haalbaarheid. Al deze informatie verwerken wij tot een goed doordacht businessplan. Dit kun je gebruiken om financierders en investeerders te overtuigen. Het businessplan geeft richting voor de toekomst.

Het resultaat hiervan is:

Investering en subsidie

Business Design & Innovation is altijd een maatwerktraject, we maken graag een offerte afgestemd op jouw vraag. Vaak kun je subsidie over het investeringsbedrag terugkrijgen. Neem contact op met ons voor meer informatie.