Kiemkr8 Onderwijs

Wil jij samen
succesvol innoveren?

Binnen jouw onderwijsgroep zijn er ongetwijfeld scholen bezig met het verbeteren en innoveren van het onderwijs. Bewegend leren, formatief toetsen, onderzoekend leren en zo meer. Wij zijn innovatiebureau Kiemkr8 en wij zoeken de koplopers op jullie scholen. Waarom? Door met elkaar in gesprek te gaan lopen innovatietrajecten beter. Zo kunnen we samen sparren, elkaar inspireren, ondersteunen, kennis delen en projecten vooruit brengen. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar veel te bieden hebben! 

Waarom innoveren in het onderwijs?

Samen verkennen we de kansen en uitdagingen in en om jouw school. We brengen de doelgroep in kaart en kijken naar ontwikkelingen en behoeftes. Brainstormtechnieken helpen ons bij het ontwikkelen van bruikbare ideeën. Kiemkr8 ondersteunt jou met de waarde van je idee, de realisatie ervan en met de communicatie. Je wordt meegenomen in het proces waarbij je reflecteert op je idee, maar ook op inhoud en je eigen skills. Tijdens de pilotfase gaan we aan de slag in de praktijk; snel leren door klein te experimenteren!

Over Kiemkr8

Kiemkr8 helpt onderwijsinstellingen door innovaties te ontwikkelen en begeleiden. Bij nieuwe ideeën of als processen stagneren.

Samen sparren?

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhalen, successen en leermomenten bij innovaties in het onderwijs. Maar ook de obstakels en issues waar je tegenaan loopt en waar wellicht wat hulp bij nodig is. Deel je ze met ons? Wij nemen dan contact op om er samen vrijblijvend over te sparren.

Ilone Hansman

Kiemkr8 Expert

Ilone@kiemkr8.nl

“Onderwijs en innovate zijn de rode draad in mijn leven. Na diverse functies in en voor het onderwijs én en master Onderwijsinnovatie an de Open Universiteit heb ik nu alles in huis om het onderwijs professioneel te verbeteren.”

Bianca Grote Beverborg

Directeur

bianca@kiemkr8.nl

“Je kunt me het best beschrijven als denkende doener. Al ruim 5 jaar ben ik bezig met innovatie en conceptontwikkeling voor bedrijven, overheden en onderwijs.”