Samen met een Kiemkr8 Expert

Business Coaching

Kiemkr8 helpt starters en zzp’ers om hun ideeën te laten groeien. Ontdek kiemkr8 Business Coaching: Vier inspirerende coachingsdagdelen waarin we jou helpen om van start tot finish jouw eigen businessplan vorm te geven. Dat geeft jou vertrouwen, zekerheid en richting. We vertellen je graag alles over onze methode en jouw mogelijkheden. Neem daarom gewoon eens contact op en kom langs!

Van goed idee naar doordacht
businessplan met onze Business Coaching!

Heb jij goede ideeën voor een nieuw bedrijf(sconcept) of een nieuw product of dienst? Dan is het nu tijd om jouw idee te laten groeien naar een succesvol business concept.

Meld je aan voor kiemkr8 Business Coaching. Kiemkr8 Business Coaching heeft inspirerende begeleiding bij het ontwikkelen van jouw plannen. In 8 stappen helpen we je om jouw ideeën uit te laten groeien tot een nieuw concept of volledig businessplan. Ook weet je dan op welke zaken je moet sturen en heb je je ideeën afgestemd op jouw huidige of potentiële klanten. Tenslotte heb je ook een goed beeld van je verdienmodel. Kortom na de begeleiding in de Business Coaching ben je klaar om jouw idee succesvol in de markt te zetten.

Doe mee!

De Business Coaching bestaat uit een startbijeenkomst en 4 intensieve dagdelen waarin je samen met een professional aan de slag gaat met jouw idee. Tijdens deze sessies krijg je de alle informatie om jouw plan te maken. Tussen de sessies door werk je verder aan jouw plannen en bij de volgende sessie presenteer je de voortgang. We sparren samen over deze plannen om ze aan te scherpen en te komen tot nieuwe verrassende concepten en business modellen. Aan het einde van de Business Coaching heb je een goed en gedegen uitgewerkt businessplan voor jouw bedrijf.

Goed advies

De Business Coaching is voor jou een unieke combinatie van advisering en begeleiding. Je werkt aan  jouw eigen ondernemingsplan. Mocht er naast de sessies behoefte zijn aan extra expertadvies, dan kan dit eenvoudig bijgeboekt worden.

Investering en subsidie

De investering in een volledig kiemkr8 Business Coachingstraject bedraagt eenmalig € 2.650,– excl. BTW. Hiervoor krijg je meer dan 16 uur begeleiding van ervaren professionals, toegang tot diverse businessmodellen en neem je aan het eind van het traject een doordacht businessplan mee naar huis. Dit plan geeft jou de broodnodige richting maar is ook voor eventuele investeerders en/of financiers een belangrijk document. Vaak kun je subsidie over het investeringsbedrag terugkrijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor wie en wanneer

De Business Coaching is er voor startende ondernemers en ZZP’ers die hun bedrijfsplannen willen opstellen. Voor bedrijven is er de Innovatieplantage. De Business Coaching bestaat uit een startbijeenkomst en 4 dagdelen. Meld je aan voor de Business Coaching of informeer naar andere mogelijkheden.

Klanten die we hebben geholpen

In de afgelopen tijd hebben verschillende bedrijven dit traject bij ons gevolgd. Lees meer over hun ervaring.