Collage met momenten van Kiemkr8

De tijd vliegt, Kiemkr8 bestaat al vijf jaar!

Op 1 januari 2017 startte Bianca en Anne Marie Kiemkr8 op. Ons doel was organisaties te ondersteunen met conceptontwikkeling en innovatietrajecten en dat hebben we in de afgelopen 5 jaar volop gedaan. In de beginperiode werkten we aan de keukentafel, onze peuters over de vloer met een bak Duplo of een knutselkoffer. Al snel kreeg het een serieuzer karakter. De keukentafel ruilden we in voor een eigen kantoor. Daar lieten we onze klanten spelen met lego en creatief materiaal om hun dromen om te zetten in prototypes. We zochten frisdenkers die het leuk vonden om met ons mee te gaan en die vonden we. Er kwamen meer Kiemkr8 Experts, medewerkers en elke periode een nieuwe groep studenten. Samen maakten we goed doordachte, mooie en verrassende zaken voor onze opdrachtgevers. 

Bianca: “Met Kiemkr8 heb ik altijd het gevoel, dat ik mijn eigen speeltuin heb gecreëerd. Een plek waar ik telkens nieuwe mensen mag ontmoeten, waar we samen spelenderwijs nieuwe dingen bedenken en uitvoeren. Een plek waar we allemaal onbewust leren en groeien. En natuurlijk was het niet allemaal geweldig, we hebben ook dingen geprobeerd die minder succesvol waren. Daarvan hebben we geleerd hoe het niet moet. De mentaliteit van proberen, falen, leren en weer proberen, die vinden we belangrijk. Als je dat proces steeds kunt doorlopen, ontstaan mooie innovaties in je bedrijf.”

We willen iedereen heel erg bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren en kijken er naar uit om de komende jaren nog veel mooie projecten te mogen oppakken.

Benieuwd naar projecten waar we aan gewerkt hebben? Klik dan hier.

Related Articles

Responses