Wij helpen jou innoveren

Vernieuwen in
het onderwijs

Op veel scholen werken leraren met lef, echte onderwijspioniers. Zij werken constant aan de verbetering van het onderwijs. Nieuwsgierige en gemotiveerde educators die graag blijven leren en geloven in vooruitgang. Droom jij hier ook van en weet je niet waar en hoe je moet beginnen?

De Kiemkr8 Onderwijsinnovatie

Samen verkennen we de kansen en uitdagingen in en om jouw school. We brengen de doelgroep in kaart en kijken naar ontwikkelingen en behoeftes. Brainstormtechnieken helpen ons bij het ontwikkelen van bruikbare ideeën. Kiemkr8 ondersteunt jou met de waarde van je idee, de realisatie ervan en met de communicatie. Je wordt meegenomen in het proces waarbij je reflecteert op je idee, maar ook op inhoud en je eigen skills. Tijdens de pilotfase gaan we aan de slag in de praktijk; snel leren door klein te experimenteren!

Het resultaat hiervan is:

Investering en subsidie

Kiemkr8 onderwijsinnovatie trajecten zijn altijd een maatwerktrajecten. We maken graag een offerte afgestemd op jouw vraag/idee/situatie. Soms is een subsidie mogelijk. Neem contact op met ons voor meer informatie.