Wij helpen jou innoveren

Innovatieplantage

Met de Innovatieplantage biedt Kiemkr8 ruimte aan ondernemers met ideeën die zich nog moeten bewijzen. Beginnen bij het begin is de grote kracht van de Innovatieplantage. Elk idee krijgt hier de ruimte om te groeien door het van dichtbij te bekijken, er rondjes omheen te draaien, te testen, bij te schaven en op te tuigen met de juiste elementen om er een succes van te kunnen maken. De ondernemer doorloopt de 8 stappen van Kiemkr8 en bouwt gaande weg aan zijn eigen businessplan.

Je hebt Kiemkr8 nodig!

Iedere ondernemer die start aan een programma heeft aan het einde een gedegen groei- of businessplan geschreven. Desgewenst kan een ondernemer bij gebrek aan tijd/mankracht in het eigen bedrijf extra hulp van Kiemkr8 inschakelen om op onderdelen mee te helpen bij het schrijven van het plan. Ook na afronding van de trajecten houden wij regelmatig contact met onze klanten om te zien of de uitvoering van hun plannen goed verloopt.

Het resultaat hiervan is:

Investering en subsidie

De investering in de Kiemkr8 Innovatieplantage bedraagt € 4950,- ex BTW. In de provincie Friesland, Drenthe en Overijssel kunnen ondernemers gebruik maken van een voucher/subsidieregeling voor dit programma. Neem contact op met ons voor meer informatie.