Uit onze cases

Artsmart

ArtSmart biedt activiteiten aan die ouders met kinderen kunnen doen of kinderen alleen. Het zijn creatieve activiteiten om kinderen te vermaken. Deze worden primair aangeboden in de vorm van kaarten, maar worden op andere manieren aangevuld met bijvoorbeeld online uitlegvideo’s.

Beginsituatie

Aan het begin was er een deels uitgewerkt concept, noem het een startproduct. Aan veel onderdelen was al wel gedacht, maar er waren ook veel onderdelen die nog niet uitgewerkt waren. Het product was nog niet klaar om op de markt gebracht te worden. Kiemkr8 is ingeschakeld om te helpen met deze verdiepende laag en om zo uiteindelijk het product op te markt te brengen.

Onze aanpak

Samen met Kiemkr8 Expert Marijn heeft ArtSmart de 8 van Kiemkr8 doorlopen. Hierbij werden de verschillende opdrachten per stap online behandeld en werden deze achteraf behandeld in de coaching gesprekken. Na het behandelen werd het steeds logisch wat de volgende stap was en waarom. 

Resultaat

Inmiddels zijn de eerste kaarten online verkocht. De business coaching heeft geholpen bij het verduidelijken van het product en alles wat daar bij komt kijken. Ook heeft het gezorgd voor een duidelijke workflow en handige modellen en technieken die in de toekomst bruikbaar blijven. Het is niet alleen het uitwerken van de opdrachten, maar het is iets dat je zelf verder helpt. Benieuwd? Check dan hun website.