Uit onze cases

Oyster Stories

Pieter Stenfert was tot 2019 founding partner bij Insights Benelux. Hij heeft de nodige ervaring als ondernemer. Na de verkoop van zijn aandelen, werkte Pieter aan een aantal nieuwe business ideeën. Oyster Stories is daar een van. Oyster Stories helpt mensen van hun herinneringen naar een boek met hun levensverhaal. Het helpt mensen hun verhalen te schrijven en creëert zo een prachtige nalatenschap.

Beginsituatie

Als ondernemer kent Pieter zijn eigen kwaliteiten, maar ook zijn eigen beperkingen. Het schrijven van een businessplan is iets dat buiten zijn expertise valt, daarom heeft hij Kiemkr8 ingeschakeld voor hulp. Delen van het plan heeft Pieter zelf uitgewerkt, delen zijn door Kiemkr8 onderzocht en aangevuld. 

Onze aanpak

Doormiddel van het Kiemkr8 business coaching traject heeft Pieter met verschillende ondernemers gespard over doelgroepen, kansen, bedreigingen, strategie, conceptbeschrijvingen, haalbaarheid en marketing van het nieuwe bedrijf: Oyster Stories. Tijdens het traject ontstond op natuurlijke wijze het businessplan voor deze nieuwe onderneming.  Een verhaal op zichzelf!

Resultaat

Een businessplan en praktische ondersteuning met veel plezier bij het proces wat hier vooraf gaat. Via https://oysterstory.nl/ kun je kijken wat er is ontstaan uit het businessplan.