Projecten waar we trots op zijn

Projecten met een
Kiemkr8 effect

We hebben veel klanten geholpen bij het opzetten en stimuleren van vernieuwing in hun organisatie. Dit zijn een paar projecten waar we trots op zijn:

Merk Fryslân

Merk Fryslân is de provinciale destinatiemanangementorganisatie voor de provincie Fryslân. Vanuit een overkoepelende visie geven zij in opdracht van de Provincie Fryslân, o.a. invulling aan de marketing en promotie voor Friesland, de Waddeneilanden en het  UNESCO Waddengebied. De primaire focus ligt hierbij op het toerisme, zowel particulier als zakelijk.

Business Design & Innovation

Spacetime Layers

Spacetime Layers is een platform waarop organisaties in een handomdraai een eigen interactieve kaart kunnen maken. Vergelijkbaar met YouTube beheer je als organisatie of afdeling binnen Spacetime Layers een eigen kanaal, in dit geval een layer of kaartlaag.

Business Design & Innovation

Oyster Stories

Na de verkoop van zijn aandelen, werkte Pieter aan een aantal nieuwe business ideeen. Oyster Stories is daar een van. Oyster Stories helpt mensen van hun herinneringen naar een boek met hun levensverhaal.  Oyster Stories helpt mensen hun verhalen te schrijven en creëert zo een prachtige nalatenschap. 

Business Design & Innovation

Klapstoel Academy

Klapstoel Academy stimuleert gelijkheid voor vrouwen in de arbeidsmarkt, want zelfs in 2021 is er een opmerkelijk verschil voor vrouwen. Dit doet Klapstoel Academy op verschillende manieren, waaronder coaching, advies en het samenbrengen van getalenteerde jonge vrouwen met succesvolle business vrouwen.

Business Coaching

Artsmart

ArtSmart biedt activiteiten aan die ouders met kinderen kunnen doen of kinderen alleen. Het zijn creatieve activiteiten om kinderen te vermaken. Deze worden primair aangeboden in de vorm van kaarten, maar worden op andere manieren aangevuld met bijvoorbeeld online uitlegvideo’s. 

Business Design & Innovation

Smart Regio

Vanuit de vijf gemeenten binnen Zuidoost Friesland is het project Smart Regio gestart. Doel van dit project is de ontwikkeling van 10 digitale beleefroutes die het verblijf van gasten en recreanten uit de buurt vergroten en het verhaal van de omgeving vertellen.

Onderwijs

Mondriaan College

ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. Studenten worden hier opgeleid tot vakkundige beroepsoefenaars. 

Business Coaching

Marlies Haitsma

Marlies is freelance journalist en fotograaf. Daarnaast is ze pionier op het gebied journalistiek theater. Ze vertaald nieuwsberichten tot theaterstukken.