Kunst maakt jouw idee beter

Kunst als inspiratie voor en aanjager van innovatie en vernieuwing. Creativiteit en ondernemen horen bij elkaar. Per definitie is het vermogen om iets nieuws te creëren, oftewel creativiteit, essentieel voor het ondernemerschap. Het brengt nieuwe bedrijven op gang en continueert grote bedrijven.

Daarom zijn wij ook supertrots om te melden dat kiemkr8 door de Provincie Groningen is aangesteld als verbinder tussen de creatieve industrie in Groningen en ondernemers in het hele land. Provincie Groningen heeft een voucherregeling die het inzetten van kunstenaars wel heel aantrekkelijk maakt.

Voorbeelden van kunst in andere bedrijven

Voorbeelden van ondernemers die al vouchers hebben gebruikt zijn bijvoorbeeld een horeca-ondernemer die zijn terrasoverkapping wil vervangen en een designer inhuurt voor een speciaal ontwerp maakt. Het wachtmuziekje dat in een bedrijf gecomponeerd is door een musicus en de bedrijfskleding die duurzaam is gemaakt met partners in de creatieve industrie. Samen met de creatieve industrie, kun je jouw producten en diensten unieker en minder makkelijk te kopiëren maken. Waarin gaat jouw bedrijf zich onderscheiden?

Innovatieve plannen, schakel de creatieve sector in!

We komen graag in gesprek met ondernemers met innovatieve plannen die wel wat kunst kunnen gebruiken! Ben jij ondernemer en wil jij bijvoorbeeld een speciaal ontwerp laten maken? Wil jij een game laten ontwikkelen of een 3d model van jouw concept laten maken? Misschien heb je nog hele andere ideeën? Deel ze met ons en samen kijken we, hoe je ze waar maakt!

Voordelig door creatieve vouchers

Voor creatieve hulp van Groningse kunstenaars zijn vouchers in te zetten. Hiermee wil de Provincie Groningen ondernemers stimuleren om samen met creatieve ondernemers tot verrassende producten te komen. De provincie draagt 50% bij aan het ontwikkelen van jouw project met een maximum van 5.000 euro.

Precies weten hoe het werkt? Hier lees je meer of neem contact met ons op dan vertellen we je hoe je er gebruik van maakt.

Related Articles

Responses