In draf door de hippe trends in de hippische wereld

Countus Accountants + Adviseurs organiseert samen met kiemkr8 op 14 maart 2019 een bijeenkomst voor professionele paardenhouders. Tijdens deze bijeenkomst bespreken zij samen met een aantal deskundigen de toekomstige trends en huidige ontwikkelingen in de paardenhouderij. Zijn robottechnologietoepassingen als robotpaard of mestrobot straks vanzelfsprekend aanwezig? Welke invloed hebben toenemende duurzaamheidseisen? Zijn ontwikkelingen als hergebruik van paardenmest tot hoogwaardige meststoffen, voor energieopwekking of als bouwmaterialen, zinvol of niet? Kiemkr8 presenteert de top 10 hippe trends in de hippische wereld. 

Ondernemers Warner van der Sluis, eigenaar van VDS Horses en Anne Marie Verkade-Diphoorn en Bianca Grote Beverborg van kiemkr8, geven nuttige inzichten aan de hand van innovatieve mogelijkheden in de nabije toekomst.  Warner van der Sluis ontvangt de paardenhouders op zijn bedrijf in Schiphorst, Drenthe. Tijdens een rondleiding vertelt hij hoe hij – door innovatief denken – de locatie van zijn logistieke onderneming heeft verplaatst om hier een paardenhouderij te starten. Een idee dat – vanwege zijn ligging in de ecologische hoofdstructuur Reestdal – geheel past in de visie van provincie en gemeente.

Uitnodiging 14 maart

De 10 hippische trends

Na de rondleiding gaat de bijeenkomst verder in het café ‘Het Vergulde Ros’. Anne Marie en Bianca nemen de paardenhouders mee in de Top 10 hippe trends in de hippische wereld.  Wat voor effect hebben recente ontwikkelingen in de medische wetenschap, technologie, politiek etc. op de dagelijkse business in de paardenhouder?

Ter afsluiting volgt een heerlijk buffet en worden er prikkelende stellingen geserveerd op gebied van innovatie. Aan tafel kunnen de paardenhouders sparren met specialisten van Countus en kiemkr8 over innovatieve ideeën op hun bedrijf.

Professionele paardenhouders kunnen zich aanmelden door vóór 9 maart 2019 een mail te sturen naar Annie Luth: a.luth@countus.nl, of door even te bellen: 06 – 42 74 90 23.

Related Articles

Responses