Innoveren het allerbelangrijkste werkwoord voor ondernemers!

In deze gastblog laten we Henk Lassche, Directeur Noord Nederland at Countus accountants + adviseurs aan het woord. Hierin vertelt hij waarom innoveren het allerbelangrijkste werkwoord voor ondernemers is. Countus is een trouwe klant van kiemkr8. Kiemkr8 heeft o.a. het team begeleid in het opstellen van het nieuwe bedrijf Spoar. Sindskort is Countus één van de partners van de kiemkr8 Innovatieplantage. In deze gastblog legt Henk uit waarom innoveren zo belangrijk is voor ondenemers:

‘Vernieuwen’ of nog mooier gezegd ‘innoveren’ is in mijn ogen het allerbelangrijkste werkwoord. Voor iedere ondernemer. Een mens en bedrijf dat op de juiste wijze met vernieuwen bezig is geeft zo ontzettend veel energie, kracht, ideeën en kansen. Juist hierdoor behoud je een gezond financieel resultaat en een gezonde bedrijfsvoering.

Vernieuwen maakt ieder mens nieuwsgierig, zorgt voor veel vragen en je laat jezelf bewust wat uit balans brengen. Hoe pakt het uit? Hebben we het goed gedaan? Maar wat is er nu leuker dan samen met je klanten en medewerkers actief over het randje van het ‘nu’ te kijken naar morgen. Met de trends, ontwikkelingen en kansen aan de slag te gaan? Als je dit wilt én kunt ga je de juiste klanten, medewerkers en partners om je heen stevig binden. Alleen met hen kun je succesvol zijn.

Als Countus stimuleren we onze ondernemersadviseurs en klanten om altijd over het randje van het nu te kijken. Morgen, daar gaat het om! Wij vinden het van grote toegevoegde waarde om in de samenwerking rond de kiemkr8 Innovatieplantage van kiemkr8 met het belangrijkste werkwoord van een ondernemer bezig te zijn. Vernieuwen!

Heb je interesse in de kiemkr8 Innovatieplantage neem dan contact op met kiemkr8.      

Related Articles

Responses