Innovatief bouwbedrijf ontvangt kiemkr8 businessplan

Herwin van den Berg en Anton Jansen van het bedrijf Van den Berg Isolatie hebben een businessplan voor hun nieuwe innovatieve bedrijf Prefab Isolatieschil BV ontvangen van kiemkr8. Ze hebben dit extra voordelig kunnen laten opmaken door de toekenning van een voucher uit het programma Ik Ben Drents Ondernemer. Sinds deze zomer is de nieuwe uitgebreide voucherregeling van kracht en kunnen Drentse ondernemers tot 5000 euro subsidie ontvangen als ze externe experts inschakelen.

Kiemkr8 helpt ondernemers bij het uitwerken van hun ideeën tot gedegen businessplannen, maar tipt hen ook als er interessante subsidiemogelijkheden zijn om dit voordelig op te maken. Zo wil kiemkr8 ondernemers helpen groeien.

Herwin: “Ons bedrijf werkt landelijk nauw samen met grote aannemers aan de nieuwbouw van energiezuinige woningen en in de huidige vorm kunnen we de vraag niet aan. We hebben een nieuw concept ontwikkeld waarmee we kunnen groeien. Dat is goed tegen de woningnood, goed voor het milieu en ook voor de werkgelegenheid in Drenthe. Om onze ideeën uit te werken en te komen tot een goed doordacht businessplan voor ons nieuwe bedrijf Prefab Isolatieschil hebben we kiemkr8 ingeschakeld. Dat levert ons nieuwe inzichten op en een goed businessplan waarmee we investeerders kunnen benaderen”.

De bouwsector heeft enorm veel last van personele tekorten. Innovaties die ervoor zorgen dat er minder materiaal, menskracht en afval nodig is bij het bouwen zijn hard nodig. We hebben voor Prefab Isolatieschil BV de 8 stappen van kiemkr8 doorlopen en samen met de ondernemers en hun opdrachtgevers vormgegeven aan het concept voor hun nieuwe bedrijf. De volgende stap voor deze ondernemers is het zoeken van investeerders. We hebben er vertrouwen in dat ze dat met het goed doordachte businessplan gaat lukken.

 

Related Articles

Responses