Oosteinde ontmoet kiemkr8!

Wat zijn wij enthousiast over het evenement Ontmoet Oosteinde, dat zaterdag 26 mei a.s. plaatsvindt in onze natuurlijke habitat Oosteinde! Voor mensen die Oosteinde nog niet kennen: het middelpunt van Nederland!

En 26 mei 2018 staat Oosteinde in het middelpunt van de belangstelling! De enthousiaste vrijwilligers van Dorpsbelangen Oosteinde hebben namelijk een geweldig evenement georganiseerd! Ontmoet Oosteinde! Op 26 mei a.s. kun je tussen 11:00 uur 17:00 uur kennismaken met bedrijven in Oosteinde, een kijkje in de geweldige basisschool nemen en het nieuwe sportveld bewonderen.

Voor deze kleine gemeenschap is het belangrijk dat je elkaar kunt vinden als het nodig mocht zijn. Als buren, bekenden en als bedrijven. Beter een goede buur,… en daar kan kiemkr8 zich helemaal in vinden! Dus doen wij mee! Wil je meer weten? Kom gezellig langs, meer informatie vind je via het event op Facebook.

Benieuwd wat kiemkr8 is of loop je met ideeën rond? Kom dan ook in de kiemkr8 tent langs op het schoolplein aan de Schoolstraat te Ruinerwold. Kiemkr8 helpt jou graag om jouw ideeën uit te werken tot succesvolle producten en diensten en businessplannen. Hierdoor kan jouw bedrijf blijven groeien. Wil je kiemkr8 ervaren? Dan is de 4 daagse Ideeënplantage misschien iets voor jou. In september start er weer een nieuwe ronde en helpen we je om voor jou idee een business plan op te stellen.

Oosteinde ontmoet kiemkr8!

In de tent op het schoolplein kun je lekker brainstormen en vertelt Anne Marie Verkade-Diphoorn je meer over kiemkr8, de ideeënplantage en de mogelijkheid om met steun van Provincie Drenthe jouw ideeën te laten groeien. Ook als je jouw afzet wilt vergroten, maar nog niet weet hoe, kun je bij ons terecht. We zijn creatief en bruisen altijd van ideeën.

Kiemkr8, laat ideeën groeien

Related Articles

Responses