Van een hoofd vol ideeën naar concreet concept

Sonja Lassche heeft afgelopen periode KiemKr8 Business Coaching bij ons gevolgd. Ze was erg enthousiast en deelde haar verhaal met ons:

Afgelopen seizoen heb ik een training van Kiemkr8 gevolgd. De Business Coaching liet mij in 8 stappen groeien van een ‘hoofd vol ideeën en plannen’ tot een serieus, concreet en goed doordacht concept.

Anne Marie en Bianca zijn als trainers heel ervaren en deskundig. Ik heb vooral geleerd dat mijn plannen ook moeten passen bij mij als persoon. Vragen die hierbij gesteld werden waren: wat geeft je energie in je leven, wat kost energie, waarom wil je iets doen? Kan het ook anders?

Ik zou iedere startende ondernemer (of man/vrouw met grote dromen ?) deze training aanbevelen!

Na afloop sta ik in elk geval stevig in mijn schoenen en kan in een paar zinnen mijn plannen presenteren, goed doordacht en (financieel) onderbouwd!

– Sonja Lassche, Ons Achterhuis, Rouveen

Related Articles

Responses